Welkom in de Groeiplaats Online Vrouwencirkel

Je leven is mooi. En ook druk. Je zou wel meer rust willen ervaren, maar weet niet precies hoe. Het leven gaat immers door. Je draagt veel, want dat kan je. Maar soms voelt het ook als ploeteren.

Je verlangt naar meer ontspanning en plezier in je leven.

Je zou graag meer verbinding voelen met jezelf en met anderen.

Je wil je gedragen voelen en in contact staan met je vrouwelijke kracht.

En van daaruit leven.

Zeg jij ja tegen diepe ontspanning en verbinding met jezelf?

Lijkt het je heerlijk om helemaal te zakken in je lijf?

(Ja, dat kan ook achter je computerscherm.)

En van daaruit verbinding te maken met andere vrouwen?

Weet je van harte welkom in de Cirkel.

Er zijn voorlopig geen online cirkels gepland.
Heb je toch interesse?

Stuur even een berichtje via onderstaande knop.

Wat anderen zeggen over een Vrouwencirkel bij Fransien
“Dank! Voor de fijne, veilige plek. Mooie groep vrouwen bij elkaar. Fijn dat je mijn verlangen weer aanwakkerde!! Dank voor de inzichten. Na de eerste visualisatie kon ik goed voelen dat het echt te lang geleden was dat ik daar/zo dichtbij mezelf was geweest.”
ANONIEM
“Vrijdag vond ik superfijn! Veilig, warm en open. Door de momenten die je deed met een geleide meditatie kon ik helemaal meegaan en bij mijn gevoel komen. Wat doe je dat goed! Dus ja, ik heb nu al punten / inzichten waar ik echt mee aan de slag kan, dat vind ik heel fijn, lekker praktisch. Je humor tussendoor vind ik ook heel erg prettig.”
BRECHTJE
online vrouwencirkel

Hoi, ik ben Fransien

Ik geloof dat de wereld mooier is als jij jezelf bent. Als jij je verbonden voelt met jezelf en de wereld om je heen. En de ruimte en vrijheid voelt om keuzes te maken die voor jou kloppen.

Al 10 jaar begeleid ik mensen als coach en trainer. Ik werk specifiek met vrouwen, omdat ik dat het allerleukste vind. En omdat ik denk dat de wereld vrouwen nodig heeft die leven vanuit verbinding met zichzelf en hun talenten.

Ik ben onder andere geschoold in NLP, Systemisch Werk (familieopstellingen), het Enneagram, Vrouwelijk Leiderschap en werken met overtuigingen, gezondheid, stress en trauma (Psych-K, Live the Connection, het Alexander Concept).

Het belangrijkste wat ik doe in mijn werk is een veilige ruimte creëren waarin persoonlijke groei mogelijk is. Zie ook mijn blog over Holding Space.

Ik ontmoet je graag in de Cirkel.

Scroll to Top
Scroll naar top