Ja! Je bent van harte welkom voor coaching!

Samen met jou kijk ik wat er nodig is om jouw persoonlijke doelen te behalen. Er zijn geen pasklare oplossingen of antwoorden. Elk traject ziet er dan ook anders uit. Tegelijk maak ik elke keer gebruik van dezelfde principes en ingrediënten.

Als ik je coach ben, zullen we niet alleen maar praten. Ik werk met de mogelijkheden van ons onderbewuste brein. Meestal probeer je veranderingen door te voeren door je bewuste brein in te zetten, je denkt erover na en zet je wilskracht in. Ons bewuste is echter maar voor een klein deel verantwoordelijk voor wat we denken, voelen en doen.

Als je een echte verandering wilt, is het dus zaak om je onderbewuste aan te spreken. Op het moment dat jij weet hoe je invloed kunt uitoefenen op je onderbewuste, kun je vastgeroeste patronen doorbreken en je mindset blijvend veranderen. Dit geeft zoveel mogelijkheden!

Waarschijnlijk heb je al veel nagedacht over waar je tegen aan loopt. Grote kans ook dat je al veel weet. Over hoe je in elkaar zit of welke patronen er spelen in je leven. Maar met alleen dat denken ben je er nog niet uitgekomen.

 

Het gaat om de combinatie van denken, voelen en doen

Wil jij alleen maar praten over je problemen? Of juist alleen maar praktische dingen doen? Dan mag je op zoek gaan naar een andere coach ; ) Ik ga heel graag met je aan de slag als je ervoor open staat om te denken, te voelen en te doen.

Echte verandering begint vaak met erkennen wat er is. En voelen wat er te voelen valt. Dat klinkt makkelijk en dat is het zeker niet altijd. Ik begeleid je erbij. Ook als je nog geen idee hebt hoe je dat doet.

En het is natuurlijk niet zo dat je niet meer mag denken. Integendeel. Ons rationele denkvermogen is enorm waardevol, zeker als je leert je gedachten behulpzaam in te zetten. Als coach gebruik ik ook volop mijn analytisch vermogen. Om dingen helder te maken of dingen aan je uit te leggen, bijvoorbeeld over hoe je onbewuste brein werkt.

En we gaan dingen doen. Ik leer je graag een praktische oefening om stress op te ruimen. Of we zetten een eenvoudige tool in om een belemmerende overtuiging om te zetten in een overtuiging die jou ondersteunt. Ik maak gebruik van technieken uit NLP, Live the Connection, PSYCH-K, het Alexander Concept, Systemisch Werk en het Enneagram.

Ik ga er vanuit dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Dat betekent dat een lichamelijke klacht invloed heeft op hoe je je voelt en dat als je je mentaal niet fijn voelt dit invloed heeft op je lijf. Maar ook dat je, als je weet hoe, die invloed positief kunt inzetten.

Daarvoor werk ik veel met overtuigingen: de dingen die je gelooft over jezelf, de ander en de wereld. Je zult me horen zeggen: eerst geloven, dan zien. Omdat de bril waarmee jij naar de wereld kijkt, voor een groot deel bepaalt wat je ervaart. Ook wordt je gedrag gestuurd door je (onbewuste) overtuigingen. Het goede nieuws is dat het makkelijk is om je overtuigingen te veranderen!

“Ik had in eerste instantie wat moeite met eerst geloven, dan zien, maar het werkt,” schreef een vrouw in de evaluatie van haar coachtraject.

 

Hoe ziet een coachtraject er praktisch uit?

Voorafgaand aan onze eerste afspraak hebben we telefonisch of via mail contact met elkaar. Ik hoor graag waar je coaching voor zoekt en beantwoord je vragen. Wil je graag telefonisch kennismaken? Via Calendly kun je een telefonische afspraak van een half uurtje met me boeken! Klik hier.

Vervolgens maken we een afspraak voor een eerste sessie. In deze sessie van 1.5 uur kijken we samen naar wat je wil bereiken en gaan we ook meteen aan het werk met je doelen. Vooraf vul je een uitgebreid intakeformulier in, zodat ik het goed kan voorbereiden.

Ik kies er bewust voor om te starten met een eerste sessie waarin we echt aan de slag gaan. Omdat jij daar het meeste aan hebt! Na de sessie heb jij mijn manier van werken ervaren en kunnen voelen wat het met je doet. Jij beslist dan of je verder gaat.

Je kunt kiezen voor het persoonlijk groeitraject. Een traject van 3 maanden waarin we doelgericht werken aan jouw persoonlijke doelen. Dit traject bestaat uit 6 sessies van 1.5 uur. In 3 maanden begeleid ik je intensief en maak jij grote stappen.

Een belangrijke bonus van dit traject is dat je tussendoor ook contact met me op kan nemen via mail om vragen te stellen, tips te krijgen en goed nieuws te delen. Tussentijds contact is fijn omdat de beste inzichten vaak op onverwachte momenten komen. Zeker niet altijd tijdens de sessies. Ik reageer via mail en als het nodig is, bellen we even.

Coachsessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Culemborg, tijdens een wandeling langs de Lek of online via ZOOM.  (De verrassing van 2020 was voor mij hoe leuk en effectief online coaching is. Scheelt ook reistijd!)

EERSTE SESSIE
1.5 uur
in de praktijk, wandelend of online

→ vooraf een uitgebreid intakeformulier
→ meteen aan de slag met je doelen

Investering in jezelf:
140 euro

 

PERSOONLIJK GROEITRAJECT
6 sessies van 1.5 uur
in de praktijk, wandelend of online

→ binnen een periode van 3 maanden
→ inclusief tussentijds contact

Investering in jezelf:
950 euro

Ben jij klaar voor persoonlijke groei onder liefdevolle begeleiding?
Neem contact met me op!
Of boek meteen een telefonische kennismaking van een half uurtje.

 

Scroll naar top