Coaching op de onderstroom

 

 Je bent een slimme en gevoelige vrouw.
 

Je hebt al veel nagedacht over jezelf en waar je tegen aan loopt.

Je weet ook veel. Over hoe je in elkaar zit of welke patronen er spelen in je leven.

Maar nu loop je ergens tegenaan waar je hulp bij kunt gebruiken.

 

Het is fijn om zicht te krijgen op wat er speelt. Maar je wil meer dan inzicht.

Je wil ook daadwerkelijk verandering in je leven.

Je wil je lekker voelen met jezelf, in je lijf en in je leven.

Je wil leven zoals het voor jou klopt.

 

Weet je welkom!
 

 

Ik bied coaching op de onderstroom.

Voorbij de ruis van alledag.

Voorbij de verhalen die je jezelf vertelt.

Voorbij het harde werken.

 

Samen met jou kijk ik wat er nodig is om je persoonlijke doelen te behalen. Ook als je daar zelf geen idee van hebt. Of als je niet weet wat je doel is.

Er zijn geen pasklare oplossingen of antwoorden. Ik ben er voor jou.

 

In een Onderstroomsessie is er ruimte voor jou (holding space) en stem ik af op jou en wat jij nodig hebt. Ik ben goed in voelen waar het werkelijk om gaat. En vervolgens tover ik altijd weer een passende werkvorm uit mijn rugzak, zoals één van mijn klanten zo mooi zegt.

We werken op de onderstroom. Zodat je niet alleen zicht krijgt op je onbewuste patronen en overtuigingen, maar ze ook kunt veranderen.

"Kundig, warm, eerlijk, professioneel menselijk contact. Fransien helpt je te luisteren naar jezelf."
CHRISTIANNE, 49 JAAR
"Ik heb Fransien ervaren als zacht en vriendelijk en direct en confronterend op de momenten dat dat nodig was. Daarbij weet ze een veilige sfeer te creëren."
LINDA, 35 JAAR
"Wat ik goed vond: je duidelijke uitleg, je luistert goed, geen oordeel, je openheid, je deelt ook wat van jezelf, dat vond ik prettig."
VROUW, 49 JAAR

Body, mind en energie

Ik ga er vanuit dat je lichaam, je mind en je energie met elkaar verbonden zijn. Simpel gezegd: een fysieke klacht heeft invloed op hoe je je voelt en als je je mentaal niet fijn voelt heeft dit invloed op je lijf en je energie. Het leuke is dat je die invloed ook positief kunt inzetten. Dat kan ik je leren.

Ik gebruik technieken uit Systemisch Werk (familieopstellingen), het Enneagram, Human Design, lichaamswerk, energetisch werk, NLP, Live the Connection, PSYCH-K en het Alexander Concept.

In mijn blogs lees je meer over de mogelijkheden van je onbewuste brein (hoe je brein werkt en jouw invloed op je brein) en het werken met overtuigingen (hier en hier).

Wat we precies doen in een sessie is afhankelijk van jouw vraag en jouw wensen. We gaan in ieder geval niet alleen maar praten. Het gaat altijd om een combinatie van voelen, denken en doen. Als wat je voelt, denkt en doet met elkaar in overeenstemming is, voel je je het beste.

 

 

Onderstroomsessie

Je bent van harte welkom voor een Onderstroomsessie. Dit is een afspraak van 1.5 uur in mijn praktijkruimte in Culemborg of online via Zoom.

Voorafgaand aan de afspraak vul je een intakeformulier in, zodat ik onze sessie goed kan voorbereiden en we snel tot de kern kunnen komen.

De kosten zijn 140 euro.

Ik ontmoet je graag.

In een onderstroomsessie kan veel gebeuren. Geregeld hoor ik van vrouwen dat het thema of probleem waar ze mee kwamen na één sessie verdwenen is of totaal anders voelt.

Je bent natuurlijk ook vaker welkom.

 

Wil je meer?

Speelt er een (groter) thema dat jouw aandacht vraagt? Loop je vast? Ben je op zoek naar begeleiding voor een langere periode?
 

Ik vertel je graag meer over het Persoonlijk Groeitraject. Daarin begeleid ik je voor een langere periode (vanaf 4 maanden) en bied ik ook tussentijdse ondersteuning via mail of whatsapp. Want de grootste uitdagingen en beste inzichten komen vaak op onverwachte momenten.

Neem contact met me op als je hier meer over wil weten.

Een Onderstroomsessie is altijd een goede eerste stap, omdat je daarin mij en mijn manier van werken kunt ervaren.

 

Traject betaald door werkgever

Veel werkgevers hebben een scholings- of ontwikkelingsbudget voor hun werknemers. Informeer eens bij jouw werkgever naar de mogelijkheden van een coachtraject.

Krijg jij een coachtraject van je werkgever? Of ben jij werkgever en op zoek naar coaching voor je werknemers? Neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken en ontvang een offerte op maat.

Wat anderen zeggen over een Persoonlijk Groeitraject
"Door Fransien voel ik mij echt gezien en gehoord. Of het nou in een sessie of in een reactie op een mail is. Na even samen onderzoek doen voelt Fransien zo haarfijn aan wat de kern is. Zonder te veel poespas tovert ze dan een passende werkvorm uit haar rugzak. Ze doorziet het direct als ik iets aan mezelf proberen te verkopen met verklaringen. Ik mag altijd mailen tussendoor en het helpt altijd. Ook al zijn de dingen die je aankijkt in zo'n coaching sessie niet altijd makkelijk, ik voel me veilig en op m'n gemak bij Fransien en laat meer van mezelf in alle eerlijkheid zien dan ik van mezelf gewend ben. Niet omdat het moet, maar omdat het bij haar zo makkelijk gaat."
MARGRIET TIELEN
"Ik heb geleerd om beter voor mezelf te zorgen, ik heb mijn eigen grenzen leren kennen en geleerd om ze te durven stellen of ze af te tasten. Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn gevoel. Ik heb geleerd dat het OK is om te voelen, wat ik ook voel. Ik heb geleerd dat ik OK ben en dat ik van mezelf mag houden.
De bestemming van de reis was ikzelf en Fransien was een prachtige gids. Ik ben dankbaar voor elke lach, elke traan en elke emotie die ik heb gevoeld. Ik kan dit met een gerust hart een life changing experience noemen. In die zin dat ik nu eindelijk het gevoel heb dat ik leef en dat ik het leven aankan! Kom maar op!"
VALERIE, 43 JAAR
"Ik ben heel dankbaar voor het traject bij Fransien. Ze is doortastend en kan goed inschatten wat er nodig is om verder te komen. Ik liep vast in het maken van keuzes, en was eigenlijk mijzelf aan het tegenwerken. Fransien heeft mij geholpen om patronen te doorbreken. Het heeft mij meer zelfinzicht gegeven.

Ze biedt een veilige omgeving en verschillende methodieken die je onderbewuste aanspreken. Niet alleen maar praten maar ook doen dus."
VROUW, 40 JAAR
Scroll to Top
Scroll naar top