Je bent van harte welkom voor coaching!

Samen met jou kijk ik wat er nodig is om jouw persoonlijke doelen te behalen. Er zijn geen pasklare oplossingen of antwoorden. Elk traject ziet er dan ook anders uit. Tegelijk maak ik elke keer gebruik van dezelfde principes en ingrediënten.

Als ik je coach ben, zullen we niet alleen maar praten. Ik werk met de mogelijkheden van ons onderbewuste brein. Meestal probeer je veranderingen door te voeren door je bewuste brein in te zetten, je denkt erover na en zet je wilskracht in. Ons bewuste is echter maar voor een klein deel verantwoordelijk voor wat we denken, voelen en doen.

Als je een echte verandering wilt, is het dus zaak om je onderbewuste aan te spreken. Op het moment dat jij weet hoe je invloed kunt uitoefenen op je onderbewuste, kun je vastgeroeste patronen doorbreken en je mindset blijvend veranderen. Dit geeft zoveel mogelijkheden!

Waarschijnlijk heb je al veel nagedacht over waar je tegen aan loopt. Grote kans ook dat je al veel weet. Over hoe je in elkaar zit of welke patronen er spelen in je leven. Maar met alleen dat denken ben je er nog niet uitgekomen.

 

Het gaat om de combinatie van voelen, denken en doen

Wil jij alleen maar praten over je problemen? Of juist alleen maar praktische dingen doen? Dan mag je op zoek gaan naar een andere coach ; ) Ik ga heel graag met je aan de slag als je ervoor open staat om te voelen, te denken en te doen.

Echte verandering begint vaak met erkennen wat er is. En voelen wat er te voelen valt. Dat klinkt makkelijk en dat is het zeker niet altijd. Ik begeleid je erbij. Ook als je nog geen idee hebt hoe je dat doet.

En het is natuurlijk niet zo dat je niet meer mag denken. Integendeel. Ons rationele denkvermogen is enorm waardevol, zeker als je leert je gedachten behulpzaam in te zetten. Als coach gebruik ik ook volop mijn analytisch vermogen. Om dingen helder te maken of dingen aan je uit te leggen, bijvoorbeeld over hoe je onbewuste brein werkt.

En we gaan dingen doen. Ik leer je graag een praktische oefening om stress op te ruimen. Of we zetten een eenvoudige tool in om een belemmerende overtuiging om te zetten in een overtuiging die jou ondersteunt. Ik maak gebruik van technieken uit NLP, Live the Connection, PSYCH-K, het Alexander Concept, Systemisch Werk en het Enneagram.

 

Lichaam en geest zijn met elkaar verbonden

Ik ga er vanuit dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Dat betekent dat een lichamelijke klacht invloed heeft op hoe je je voelt en dat als je je mentaal niet fijn voelt dit invloed heeft op je lijf. Maar ook dat je, als je weet hoe, die invloed positief kunt inzetten.

Daarvoor werk ik veel met overtuigingen: de dingen die je gelooft over jezelf, de ander en de wereld. Je zult me horen zeggen:

Eerst geloven, dan zien

Omdat de bril waarmee jij naar de wereld kijkt, voor een groot deel bepaalt wat je ervaart. Ook wordt je gedrag gestuurd door je (onbewuste) overtuigingen. Het goede nieuws is dat het makkelijk is om je overtuigingen te veranderen!

"Ik had in eerste instantie wat moeite met eerst geloven, dan zien, maar het werkt. Ik heb alle gestelde doelen bereikt. Je hebt zonder oordeel naar mij geluisterd en mij inzichten gegeven. Je aanpak is anders dan de psychotherapeuten waar ik ooit ben geweest, meer concreet en directer. Ik heb eigenlijk niks gemist in het traject."
VROUW, 49 JAAR
De bestemming van de reis was ikzelf en Fransien was een prachtige gids. Ik ben dankbaar voor elke lach, elke traan en elke emotie die ik heb gevoeld. Ik kan dit met een gerust hart een life changing experience noemen. In die zin dat ik nu eindelijk het gevoel heb dat ik leef en dat ik het leven aankan! KOM MAAR OP!"
VALERIE, 43 JAAR
"Ik ben heel dankbaar voor het traject bij Fransien. Ze is doortastend en kan goed inschatten wat er nodig is om verder te komen. Ik liep vast in het maken van keuzes, en was eigenlijk mijzelf aan het tegenwerken. Fransien heeft mij geholpen om patronen te doorbreken. Het heeft mij meer zelfinzicht gegeven. Ze biedt een veilige omgeving en verschillende methodieken die je onderbewuste aanspreken. Niet alleen maar praten maar ook doen dus."
VROUW, 40 JAAR

Hoe ziet een coachtraject er praktisch uit?

Voorafgaand aan onze eerste afspraak hebben we telefonisch of via mail contact met elkaar. Ik hoor graag waar je coaching voor zoekt en beantwoord je vragen.

Vervolgens maken we een afspraak voor een eerste sessie. In deze sessie van 1.5 uur kijken we samen naar wat je wil bereiken en gaan we ook meteen aan het werk met je doelen. Vooraf vul je een uitgebreid intakeformulier in, zodat ik het goed kan voorbereiden.

Na de eerste sessie heb jij mijn manier van werken ervaren en kunnen voelen wat het met je doet. Ik voel ook of ik je kan bieden wat je zoekt. Hebben we er beiden een goed gevoel over?

Dan kun je kiezen voor een persoonlijk groeitraject. Een traject op maat waarin we werken aan jouw persoonlijke doelen. Het traject is zowel qua inhoud als qua vorm geheel op maat. We bepalen samen het aantal en de frequentie van de sessies afhankelijk van jouw coachvraag en jouw agenda.

Een belangrijke bonus van een traject is dat je tussendoor ook contact met me op kan nemen via mail of app om vragen te stellen, tips te krijgen en goed nieuws te delen. Tussentijds contact is fijn omdat de beste inzichten vaak op onverwachte momenten komen. Zeker niet altijd tijdens de sessies.

Coachsessies kunnen plaatsvinden in mijn praktijkruimte in Culemborg, tijdens een wandeling langs de Lek of online via ZOOM.

Eerste sessie

1.5 uur

vooraf een uitgebreid
intakeformulier

meteen aan de slag met
je persoonlijke doelen

Investering in jezelf:
140 euro

Persoonlijk Groeitraject

op maat

vanaf 6 sessies
van 1.5 uur

inclusief
tussentijds contact

Investering in jezelf:
vanaf 950 euro

Ben jij klaar voor persoonlijke groei onder liefdevolle begeleiding?

Scroll to Top
Scroll naar top