Coaching

  voor gevoelige vrouwen die stevig in de wereld willen staan

Je wil vooruit, maar iets houdt je tegen.

Je hebt al veel nagedacht over jezelf en waar je tegen aan loopt.

Misschien heb je al van alles aan persoonlijke ontwikkeling gedaan en weet je hoe je in elkaar zit of welke patronen er spelen in je leven.

Inzicht is fijn, maar het heeft je nog niet gebracht wat je zoekt.

Je weet je soms geen raad met alles wat je voelt. En wat je voelt rijmt niet altijd met wat je denkt.

Je bent dingen over jezelf of de wereld gaan geloven die niet per se bijdragen aan een gevoel van verbinding en een leven zoals jij het graag zou willen.

Het is duidelijk dat je het anders wil

Je wil niet alleen zicht op je onbewuste patronen en overtuigingen, je wil ook verandering in je leven.

Je wil je lekker voelen met jezelf, in je lijf en in je leven.

Je zou meer willen vertrouwen op jezelf.

En je wil keuzes maken die kloppen voor jou.

Het lijkt je heerlijk om meer te leven vanuit ontspanning en innerlijke stevigheid.

En je weet ook dat als je hier echt voor wil gaan, je hulp nodig hebt.

That’s where I come in.

Ik bied coaching voorbij de ruis

Voorbij de verhalen die je jezelf vertelt. Voorbij het harde werken.

Ik coach op een diepere laag èn met praktische handvatten.

Ik bied liefdevolle steun èn leer je wat je zelf kan doen.

Ik werk met mind, body èn soul.

Fransien Walton coach culemborg

Mijn naam is Fransien

Al 12 jaar begeleid ik als coach en trainer mensen om zich energieker, gelukkiger en meer zichzelf te voelen.

Het begon met mijn eigen zoektocht. Toen ik als twintiger mijn weg zocht uit een periode van ernstige chronische vermoeidheid (ME/CVS) herstelde ik niet alleen van fysieke klachten, maar ontdekte ik ook mijn eigen invloed op mijn gezondheid en leven. Ik kreeg zicht op de wisselwerking tussen mind en body en de invloed van onbewuste patronen en overtuigingen.

Ik ben onder andere geschoold in NLP, Systemisch Werk / Familie opstellingen, het Enneagram, Vrouwelijk Leiderschap, Emotioneel Lichaamswerk en werken met overtuigingen, gezondheid, hooggevoeligheid, stress en trauma (Psych-K, Live the Connection, het Alexander Concept). En ik heb gewerkt als trainer bij Ander Leven, een transformatief trainingsprogramma. Ook ben ik aangesloten bij de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Wat mijn coachklanten zeggen
"Voel me heel erg op m’n gemak bij jou! Het voelt ook heel vertrouwd en er ontgaat je niets. Je bent een professional en dat op een hele vanzelfsprekende natuurlijke manier. Heel knap.

Het verbaasde me weer hoe goed het je lukt de overtuigingen te zien, te laten voelen en om te buigen. Sinds gister voel ik een soort kalmte. Denk doordat je helpt m’n fundering te bouwen. Heel fijn.

Ik heb al veel coaching gehad, maar jij bent de eerste bij wie ik echt verandering ervaar."
ANNEMARIE
"Fransien voelt feilloos aan waar de zere plek zit. Met respect voor je eigen grenzen laat ze je op zoek gaan naar de punten waar je jezelf ‘verloren’ hebt. Hoe moeilijk het soms lijkt, ze weet het beste in je naar boven te halen.

Dit alles gebeurt met een lach en een traan (hou dus vooral veel zakdoekjes bij de hand). Door, waar nodig, ervaringen uit haar eigen leven te delen maakt ze alles begrijpelijk en voel je dat je niet alleen staat.

Samengevat: Fransien is irritant goed! "
VROUW, 46 jaar
"Ik ben heel dankbaar voor het traject bij Fransien. Ze is doortastend en kan goed inschatten wat er nodig is om verder te komen.

Ik liep vast in het maken van keuzes en was eigenlijk mijzelf aan het tegenwerken. Fransien heeft mij geholpen om patronen te doorbreken.

Het heeft mij meer zelfinzicht gegeven. Ze biedt een veilige omgeving en verschillende methodieken die je onderbewuste aanspreken. Niet alleen maar praten maar ook doen dus."
VROUW, 40 jaar
Je bent van harte welkom voor een kennismaking

Neem contact met me op als je interesse hebt in mijn begeleiding. Dan maken we een afspraak voor een telefonische kennismaking (gratis en vrijblijvend).

Hebben we allebei een goed gevoel, dan nodig ik je vervolgens uit voor een Start Sessie.

In deze sessie kan je mij en mijn manier van werken ervaren èn gaan we meteen aan de slag met je persoonlijke doelen. Voor de afspraak vul je een uitgebreid intakeformulier in, zodat ik onze afspraak goed kan voorbereiden en we snel tot de kern kunnen komen.

In één sessie gebeurt vaak veel.

Geregeld hoor ik van vrouwen dat het thema of probleem waar ze mee kwamen na een sessie verdwenen is of totaal anders voelt.

Maar misschien smaakt het naar meer.

Na de Start Sessie laat ik weten of ik denk dat ik je verder kan helpen in een Groei Traject. Ik werk met korte trajecten van 3 of 6 sessies. Samen kijken we wat passend is voor jou.

(Geregeld doen vrouwen twee trajecten van 6 sessies achter elkaar. Dat mag wel!)

De coachtrajecten zijn inclusief tussentijdse begeleiding via mail of app. De grootste inzichten en uitdagingen wachten niet altijd tot de volgende sessie. Dus het gehele traject bied ik support en kan je me vragen stellen, inzichten en successen delen en contact met me opnemen als je het gewoon even niet meer weet.

 

Start Sessie

1.5 uur

♡ 1 sessie van 1.5 uur

♡ in mijn praktijk in Culemborg of online via Zoom

♡ vooraf een intakeformulier zodat we meteen aan de slag kunnen

♡ ervaar mij en mijn manier van werken

140 EURO

Groei Traject

2.5 maand

♡ 3 sessies van 1.5 uur

♡ in mijn praktijk in Culemborg of online via Zoom

♡ effectieve tools om zelf thuis te doen in de vorm van een audio of werkblad

♡ tussentijds support via mail of app

520 EURO

Groei Traject

4 maanden

♡ 6  sessies van 1.5 uur

♡ in mijn praktijk in Culemborg of online via Zoom

♡ effectieve tools om zelf thuis te doen in de vorm van een audio of werkblad

♡ tussentijds support via mail of app

950 EURO

Tip: vraag naar de mogelijkheden voor vergoeding bij je werkgever

Veel werkgevers hebben een budget voor persoonlijke ontwikkeling. Ik coachte al werknemers van Gemeente Gorinchem, Gemeente Eindhoven, Rijkswaterstaat, Samen Veilig Midden-Nederland, de Inspectie van Gezondheidszorg en Jeugd, Avans Hogeschool en Kinderhuis de Fuut.

Voor een werkgever gelden andere tarieven en maak ik altijd een offerte op maat.

Wat mijn coachklanten nog meer zeggen
Mijn sessie gaf me niet alleen inzichten voorbij wat ik zelf al wist, maar ook écht verandering. Met haar rugzak vol technieken wist Fransien feilloos te pakken wat ik op dat moment nodig had. Ik was eerlijk gezegd wel verbaasd dat we dat in één sessie al konden bereiken. En dat het effect blijft. Ook nu de sessie al een paar weken geleden is, voel ik dat er echt iets verschoven is in mijn overtuigingen. Ik voel me lichter. Het fijne aan Fransien vind ik dat ze, naast kundig en ervaren, ook gewoon heel nuchter is. Ze gebruikt heldere woorden en werkt met wat er is. Ze heeft een rustige, ontspannen energie. Door haar open aanwezigheid, zonder oordeel, voelde ik me zo gesteund dat ik heel kwetsbaar kon en durfde te zijn. Dankjewel Fransien!”
SYLVIA VAN AALST
“Door Fransien voel ik mij echt gezien en gehoord. Of het nou in een sessie of in een reactie op een mail is. Na even samen onderzoek doen voelt Fransien zo haarfijn aan wat de kern is. Zonder te veel poespas tovert ze dan een passende werkvorm uit haar rugzak.

Ze doorziet het direct als ik iets aan mezelf proberen te verkopen met verklaringen. Ik mag altijd mailen tussendoor en het helpt altijd.

Ook al zijn de dingen die je aankijkt in zo'n coaching sessie niet altijd makkelijk, ik voel me veilig en op m'n gemak bij Fransien en laat meer van mezelf in alle eerlijkheid zien dan ik van mezelf gewend ben. Niet omdat het moet, maar omdat het bij haar zo makkelijk gaat.”
MARGRIET TIELEN
"Ik heb geleerd om beter voor mezelf te zorgen, ik heb mijn eigen grenzen leren kennen en geleerd om ze te durven stellen of ze af te tasten. Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn gevoel. Ik heb geleerd dat het OK is om te voelen, wat ik ook voel. Ik heb geleerd dat ik OK ben en dat ik van mezelf mag houden.

De bestemming van de reis was ikzelf en Fransien was een prachtige gids. Ik ben dankbaar voor elke lach, elke traan en elke emotie die ik heb gevoeld.

Ik kan dit met een gerust hart een life changing experience noemen. In die zin dat ik nu eindelijk het gevoel heb dat ik leef en dat ik het leven aankan! Kom maar op!"
VALERIE
Nieuwsgierig naar wat we doen in een  coachsessie?

Ik gebruik theorie en technieken uit Systemisch Werk (familieopstellingen), het Enneagram, Human Design, Emotioneel Lichaamswerk, Energetisch Werk, Mind Body Work, NLP, Live the Connection, PSYCH-K en het Alexander Concept.

Ja, dat vind ik zelf ook redelijk veel als ik het zo achter elkaar opschrijf.

Maar wat we precies doen is afhankelijk van jouw vraag en jouw wensen. We gaan in ieder geval niet alleen maar praten. Het is altijd een combinatie van voelen, denken en doen.

Als wat je voelt, wat je denkt en wat je doet met elkaar in overeenstemming is, kun je leven vanuit ontspanning.

Samen met jou kijk ik wat er nodig is. Er zijn geen pasklare oplossingen of antwoorden.

Mijn begeleiding is passend voor jou wanneer je

   Bereid bent eerlijk naar jezelf te kijken

   Geïnteresseerd bent om een laagje dieper te gaan

   Nieuwsgierig bent naar wat werken met mind, body en soul voor jouw leven kan betekenen

Je mag op zoek naar een andere coach als je

   X Van te voren precies wil weten wat er gaat gebeuren.
Geen sessie is hetzelfde en wat we precies doen is afhankelijk van jouw vraag en jouw wensen.

   X Alleen maar wil praten over je problemen of juist alleen maar praktische dingen wil doen.
Ik ga graag met je aan de slag als je ervoor open staat om te denken, te voelen en te doen.

   X Jarenlang in therapie wil.
Ik werk met kortdurende trajecten en ik ben echt een coach, geen therapeut. Ik werk vanuit het principe dat we als twee volwassenen naast elkaar staan. Mijn coaching kan wel een therapeutisch effect hebben.

"Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Fransien is een hele fijne coach. Zij voelt haarfijn aan waar je in vastloopt. Zij neemt de tijd en ze gaat zorgvuldig te werk. Ik ben haar heel dankbaar!"
review
DAVITA
"Ik wil je nog een keer bedanken voor het hele traject. Ik heb er echt onwijs veel aan gehad en ben nu al heel erg blij met wat het me gebracht heeft en denk ik nog gaat brengen. Ik heb nu echt voor mijn gevoel een basis waar ik me heel erg goed bij voel."
ANA
"Voor mij heb jij vandaag betekent een rots in de branding, een rustpunt. Ik vond je begeleiding erg fijn en heb er veel aan! Ben me weer bewust van mijn lichaam en van veiligheid in mezelf!"
HENRIËTTE
Kundig, warm, eerlijk, professioneel menselijk contact. Fransien helpt je te luisteren naar jezelf."
CHRISTIANNE
"Ik heb Fransien ervaren als zacht en vriendelijk en direct en confronterend op de momenten dat dat nodig was. Daarbij weet ze een veilige sfeer te creëren."
LINDA
"Wat ik goed vond: je duidelijke uitleg, je luistert goed, geen oordeel, je openheid, je deelt ook wat van jezelf, dat vond ik prettig."
VROUW, 49 jaar
effectieve coaching
Ik hoor graag van je!
Scroll to Top
Scroll naar top