Feminine Yoga Massage
"Waanzinnige massage! Het heeft me heel goed geholpen om veel spanningen van de afgelopen tijd weer af te laten vloeien. Fransien is fantastisch, kundig en zorgzaam. Ze weet en voelt precies wat goed is voor je. Echt een aanrader."
KRISTA

Ontspanning en opening in je lijf en je bekken

Ik bied een yogamassage speciaal voor vrouwen met focus op het bekkengebied.
Het is een zachte uitnodiging om je lichaam en je bekken te voelen. Te verwelkomen wat er is. Te zakken in je lijf. En te voelen dat je gedragen wordt.

De basis van de vrouwelijke levensenergie ligt in ons bekken. Vanuit daar stroomt de energie door ons hele lichaam. Het bekken is ook de plek waar wij vrouwen onverwerkte emoties vasthouden. Als dat gebeurt, blokkeert de levensenergie. Dan lijkt het niet meer te stromen. Op je werk, in relaties, met de seks of gewoon überhaupt in je leven. Telkens lijk je tegen een onzichtbaar muurtje aan te lopen waar je maar geen grip op krijgt.

De massage helpt deze blokkades losmaken en zorgt ervoor dat de levensenergie weer vrij stroomt. In de massage worden strekkingen gecombineerd met diepe massage, acupressuur, mindfulness en energetisch werk. Het geeft ruimte in je spieren, gewrichten en energiebanen en herstelt de natuurlijke verbinding tussen je hoofd, lijf en zijn.

Het is geen standaardmassage, maar één die je ruimte geeft je te verbinden met jouw kern en je innerlijke veiligheid. Dat geeft ontspanning én versteviging.

Voel dat je gedragen wordt

"Een massage van Fransien is heel bijzonder. Het laat je zakken in je lijf, totaal ontspannen waardoor je hele systeem reset. Het geeft je de verbinding met je lijf en daarmee met jezelf. Heel erg aan te raden."
LOTTE SCHUIT
"Ik ben lang niet zo ontspannen geweest als net na de massage. Ik heb de kramp in mijn bekken nooit eerder los gekregen, ondanks begeleiding van een bekkentherapeut en andere massages. Ik voel dat mijn bekken weer meedoet, dat het niet alleen iets is waar ik last van heb. Ik wist gewoon niet hoe dit voelde. Alsof ik meer heel ben. Wat vooral ook is blijven hangen is dat ik van moeten naar willen naar mogen heb kunnen afdalen dankzij jouw massage. Het voelde echt als thuiskomen in mezelf."
CARLA
"Wow. Wat een bijzondere ervaring. Voor mij was dit veel meer dan een massage. Het voelde als een heling. Ik kon rusten in de veilige bedding van moeder Aarde. Heel liefdevol en warm. De energie via Fransiens handen voelde magisch en krachtig. Ik voel me dankbaar dat ik dit mocht ontvangen. Ik raad het aan en wil het zelf ook vaker."
MARGRIET TIELEN
"Voor het eerst een yoga massage bij Fransien ondergaan. Al binnenkomend in Fransien haar persoonlijke ruimte daalde de ontspanning in. Na een persoonlijk moment en duidelijke uitleg over wat er ging gebeuren mocht ik heerlijk gaan liggen op een verwarmde ondergrond.

Fransien is heel fijn in haar manier van uitleg, toelichting en vrij voelen om je grens aan te geven wat veel vertrouwen geeft. Ze begeleidt de massage heel fijn door haar zachte toon, ademhaling, rust en fijne (op de achtergrond aanwezige) prachtige muziek.

De massage werkte echt heel ontspannend en versterkend. Het bracht mij in verbinding met mijn gehele lijf en mijn eigen veiligheid. Al met al een hele fijne ervaring!"
SABRINA COENEN
"Het is geen standaardmassage waarbij je met de handen gemasseerd wordt. Je ligt op de grond en Fransien plaatst je voorzichtig in verschillende houdingen waarbij je aangenaam gestretcht wordt. Van te voren vertelt ze duidelijk wat er gaat gebeuren en ook tijdens vraagt ze om aan te geven wat prettig is. Het is een heel fijne ontspannen ervaring en ze zorgt goed voor je. Aan het eind krijg je ruim de tijd om nog even lekker te blijven liggen. De massage is een aanrader!"
JOSÉ

Praktische informatie

Tijdens de massage lig je op een mat op de grond en houd je je kleren aan. Trek iets aan wat soepel zit, bijvoorbeeld een legging of joggingbroek. En zorg dat je lekker warm gekleed bent.

De massage is ontspannend en kan verlichting geven bij spanningsklachten. Is er sprake van fysieke klachten, een blessure of medische problemen, neem dan vooraf even contact met me op om te bespreken of de massage passend is. Ben je zwanger of onlangs bevallen, dan is de massage op dit moment niet geschikt.

 
Totale sessie ruim 1.5 uur
Inclusief kopje thee en tijd voor integratie

Het is fijn als je na de massage niet meteen naar een volgende afspraak hoeft te rennen, maar ruimte hebt voor jezelf om te doen wat fijn voelt.

 

Investering
Een massage kost 95 euro.

 

Scroll to Top
Scroll naar top