Wat anderen zeggen
“Tijdens de sessies bij Fransien voel ik mij op mijn gemak, ik voel mij gehoord door haar. Ze stelt de juiste vragen om de dingen nog meer te verhelderen en tot de kern te komen. Fransien weet met krachtige technieken in korte tijd veel te transformeren bij mij. Het voelt voor mij als een grote bevrijding om belemmerende overtuigingen en patronen los te kunnen laten. Ik voel mij veel dichter bij mijzelf staan waardoor ik meer grip heb op mijn leven.”
VROUW, 46 JAAR
"In maart ben ik bij Fransien gestart met een groeitraject. Ik wou dat snel even doen, omdat ik faalangst voelde rond het halen van mijn motorrijexamen. Al na de intake voelde ik dat hier zoveel meer voor mij in zat. De 5 sessies van het groeitraject vlogen voorbij en ik ervaarde zoveel positieve veranderingen en kreeg zoveel positieve reacties van mijn omgeving dat ik zin had in meer, ik wilde nog verder evolueren en groeien.

Ik heb dan onmiddellijk nog een opvolgend groeitraject vastgelegd en zo hebben we onze reis samen verdergezet. Ondertussen heb ik mijn rijexamen gedaan en ben ik geslaagd, maar in de afgelopen tijd heb ik zoveel meer geleerd dan enkel leren rijden!

Ik heb geleerd om beter voor mezelf te zorgen, ik heb mijn eigen grenzen leren kennen en geleerd om ze te durven stellen of ze af te tasten. Ik heb geleerd om te vertrouwen op mijn gevoel. Ik heb geleerd dat het OK is om te voelen, wat ik ook voel. Ik heb geleerd dat ik OK ben en dat ik van mezelf mag houden.

De bestemming van de reis was ik zelf en Fransien was een prachtige gids. Ik ben dankbaar voor elke lach, elke traan en elke emotie die ik heb gevoeld. Ik kan dit met een gerust hart een life changing experience noemen. In die zin dat ik nu eindelijk het gevoel heb dat ik leef en dat ik het leven aankan! KOM MAAR OP!
VALERIE, 43 JAAR
"Ik kwam eigenlijk bij Fransien omdat ik stress en veel onzekerheid ervaarde in mijn werk. Maar via daar kwamen we bij iets wat veel dieper zat en de kern bleek te zijn voor zoveel meer.

Ik heb bij Fransien geleerd om het leven te benaderen met meer onvoorwaardelijke zelfliefde. Want waarom was ik kritischer en harder naar mezelf dan ik naar anderen zou zijn?

Gedurende het traject heeft me dit al zoveel inzichten en mooie ervaringen gebracht, vooral op het gebied van meer zelfvertrouwen en leren mezelf minder druk op te leggen.

Het zit in kleine dingen, zoals weer met meer plezier sporten zonder te veel prestatiedruk, maar ook in veel grotere dingen zoals meer (zelf)vertrouwen in mijn relatie en mijn werk. Ik denk dat de toekomst wat dat betreft nog wel meer gaat brengen en ben ontzettend dankbaar voor deze inzichten!
ANA, 27 JAAR
"Ik vond de sessies heel fijn. Ik vind het prettig dat Fransien in het contact dichtbij weet te komen en tegelijk afstand weet te bewaren. Ik heb haar ervaren als zacht en vriendelijk en direct en confronterend op de momenten dat dat nodig was. Vooral de combinatie van PSYCH-K en Systemisch Werk heb ik als zeer waardevol ervaren. Ik heb daarbij diverse thema’s in een sessie aangeraakt en verwerkt. Dat voelde heel bevrijdend. Fransien voelt heel zuiver aan op welk moment het nodig is een laagje dieper te gaan. Daarbij weet ze een veilige sfeer te creëren. Die diepte heb ik als helend ervaren en daar ben ik heel dankbaar voor. Een aanrader dus! Een 10!"
LINDA, 35 JAAR
"Ik had in eerste instantie wat moeite met eerst geloven, dan zien, maar het werkt. Ik heb alle gestelde doelen bereikt. Je hebt zonder oordeel naar mij geluisterd en mij inzichten gegeven. Je aanpak is anders dan de psychotherapeuten waar ik ooit ben geweest, meer concreet en directer. Ik heb eigenlijk niks gemist in het traject."
VROUW, 49 JAAR
"Ik vond onze laatste beeld-bel-sessie ook heel bijzonder en mega helpend (as always!)."
VROUW, 50 JAAR
"Kundig, warm, eerlijk, professioneel menselijk contact. Fransien helpt je te luisteren naar jezelf. Ik ben 3x bij haar geweest en zou zo weer gaan als zich iets aandient waarbij ik wat hulp kan gebruiken."
CHRISTIANNE, 49 JAAR
“Ik ervaar Fransien als een warme coach waarbij ik me al snel op mij gemak voelde. Ze is iemand die snel doorheeft waar de schoen wringt, zowel tijdens een live coaching als online, en wat ik op het betreffende moment nodig heb. Regelmatig geeft ze me net dat zetje dat ik op dat moment nodig heb om weer een stapje verder te kunnen komen.”
VROUW, 65 JAAR
"Het coachingstraject bij Fransien heeft mij erg geholpen. De sessies waren leuk en leerzaam. Door verschillende opdrachten heb ik nieuwe dingen over mezelf geleerd. Daarnaast is Fransien hartelijk en professioneel. Door het coachingstraject heb ik geleerd om meer te vertrouwen op mijn gevoel en minder te piekeren en twijfelen. Ik zou het zeker aanraden!"
VROUW, 25 JAAR
"Ik wil je nog bedanken voor de coaching van gistermiddag. Want ik voel me weer heel lekker, ontspannen en heb zin in de reis! Zo fijn dat ik mezelf heb gegund bij je langs te gaan. Je hebt me enorm goed geholpen."
VROUW, 51 JAAR
"Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Fransien is een hele fijne coach. Zij voelt haarfijn aan waar je in vastloopt. Zij neemt de tijd en ze gaat zorgvuldig te werk. Ik ben haar heel dankbaar!"
review
DAVITA, 37 JAAR
"Voor mij heb jij vandaag betekent een rots in de branding, een rustpunt. Ik vond je begeleiding erg fijn en heb er veel aan! Ben me weer bewust van mijn lichaam en van veiligheid in mezelf!"
HENRIËTTE, 56 JAAR
Marlies schreef me na haar laatste sessie:
“Ik voel me sterk en krachtig, zoals heft in eigen hand. Bijgebleven dat ik zoeken naar werk kan zien als… ik kan eigenlijk kiezen waar ik wil werken. Ik doe het goed en geen twijfel of onzekerheid. (…) Ik laat je nog weten of ik volgende afspraak doorzet, zoals ik nu voel kan ik weer verder en volgende week nieuwe uitdaging qua werk.”

De afspraak die nog gepland stond, zegde ze af:
“Voor nu… heel veel dank voor de fijne gesprekken. Veel duidelijkheid en op een fijne warme manier ervaren. Je bent een fijne vrouw.”
MARLIES, 48 JAAR
Na de eerste sessie: "Ik heb onze online coaching zeer positief ervaren, ben blij met deze mogelijkheid. Het feit dat het gesprek online verloopt vormt absoluut geen belemmering voor de werkzaamheid ervan! Fransien begeleidt je doorheen het hele gesprek en het voelde alsof we samen in de kamer zaten. Dank je wel!"

Na afloop van haar coachtraject: "Het positieve aan de bijzondere tijden door Corona was voor mij de mail van Fransien op 27 maart 2020 “Inspiratie in onzekere tijden”. Al geruime tijd wilde ik haar te contacteren ivm enkele klachten... Maar iets weerhield me en ik modderde maar wat aan met mijn sombere, negatieve gedachten, waarvoor ik inmiddels wat natuurlijke medicijnen had gekregen. Want ik stond aan de rand van een burn-out, luidde het. In de bewuste mail bood Fransien nu de mogelijkheid tot online coaching. Dit verlaagde voor mij de drempel en we maakten al snel een afspraak!

Tijdens onze consulten hielp Fransien me inzien welke beperkende overtuigingen aan de basis lagen van mijn negatieve gedachten en vervolgens begeleidde ze me om deze om te zetten naar behulpzame overtuigingen. Een voorbeeld: Zo heb ik van jongs af aan te horen gekregen: Ze heeft geen zelfvertrouwen. Fransien hielp me begrijpen dat dit een overtuiging is, iets wat anderen zeiden en wat ik ben gaan geloven. Na het omzetten, zag ik wel degelijk bewijzen van zelfvertrouwen!

Ik voel me sterk en hierdoor krijg ik nog meer bewijzen. Heerlijk om dit te ervaren!
Ook mijn omgeving ziet de positieve veranderingen en was verheugd dat de medicijnen uiteindelijk beginnen te werken... Maar deze neem ik al lang niet meer! Ik voel me goed in mijn vel!

Doorheen het hele traject heeft Fransien me bij elke stap begeleid en bemoedigend toegesproken waardoor ik me telkens opgebouwd voelde, alsof we samen in de kamer zaten. Dank je wel, Fransien, om deze mogelijkheid tot online coaching aan te bieden en een brede glimlach op mijn gezicht te toveren 😊."
MIREILLE, 50 JAAR
"Ik kwam thuis te zitten, doodmoe, op. Waarvan? …van alles. Heb in Den Haag driemaal kennis gemaakt met de PSYCH-K methode. Maar ik was nog niet klaar voor dat moment voelde ik. Zo kwam ik bij Fransien Walton… dichter bij huis. Ik wilde in eerste instantie meer energie, zo snel als mogelijk weer aan het werk, een oud systeem doorbreken, een leeg hoofd en daardoor duidelijk krijgen welke koers uiteindelijk te willen varen! Dat is gelukt, tot op heden. Na twee maanden thuis (hard werken aan mijzelf) langzaamaan mijn werk weer opgepakt. Veel sneller dan verwacht!

De PSYCH-K methode heb ik ervaren als een hele praktische, beeldende, resultaatgerichte en pure vorm van werken met jezelf. Alle aandacht naar jezelf! De doortastende begeleiding van Fransien maakte het dat ik laag voor laag voelde waar ik zijn moest in mijzelf. In combinatie met haar scherp, humaan luisterend oor en haar wil te komen tot de kern voor dat moment, maakte het voor mij een bijzonder vruchtbare drie keer.

Het leuke van PSYCH-K is dat wanneer jij behoefte hebt aan een duwtje in de rug, je ook gewoon eenmalig afspreken kunt. Er gebeurt altijd wel iets, wat de boel in beweging zet! Ik denk wel dat het een kleine voorwaarde is dat je de wil hebt echt “op zoek” te gaan in jezelf. Want daar zit alle informatie!"
ANNE, 44 JAAR
1. Wat wilde je bereiken met dit coachtraject? 
Openheid, eerlijk zijn naar mezelf en naar anderen. Verbinding kunnen maken met anderen emotioneel en fysiek. Daadkracht en plezier.

2. Wat heb je bereikt? 
Alle gestelde doelen heb ik bereikt.

3. Waar ben je het meest blij mee? 
Met name eerlijk zijn naar mezelf, een eerlijk leven leiden. Ik denk dat dat de voorwaarde is om ook verbinding te kunnen maken en daadkrachtig te kunnen zijn en plezier te hebben in het leven. (…)

4. Hoe tevreden ben je over dit coachtraject? 
Uiteindelijk enorm tevreden! Ik heb ook wel eens gezeten dat ik dacht wat kom ik hier nu halen, wat doe ik hier.. zonde van mijn en jouw tijd. Maar dat was denk ik ook het moment dat ik een drempel over moest.

5. Hoe tevreden ben je over de begeleiding door mij? 
Heel tevreden dus. Je hebt zonder oordeel naar mij geluisterd en mij inzichten gegeven. Ik had in eerste instantie wat moeite met eerst geloven, dan zien, maar het werkt.

6. Heb je feedback voor mij? Wat vond je goed? Wat kon beter of wat miste je? 
Je duidelijke uitleg, je luistert goed, geen oordeel, je openheid, je deelt ook wat van jezelf, dat vond ik prettig, omdat ik toch mezelf bloot geef en kwetsbaar opstel aan iemand die ik eigenlijk niet ken. Een andere aanpak dan de psychotherapeuten waar ik ooit ben geweest, meer concreet en directer. Ik heb eigenlijk niks gemist, denk dat het traject precies is gelopen zoals moest, ondanks de twijfel die ik wel eens had (zie antwoord 4). Wat ik ook goed vond was dat je verschillende technieken (noem je dat zo?) hebt ingezet, zoals familie-opstelling, die keer dat je tegenover me stond en mijn boosheid voelde… ik denk dat het goed is om een brede kapstok te hebben met mogelijkheden om iemand zo goed mogelijk te begeleiden (zo zit ik er in mijn eigen vak ook in).
VROUW, 49 JAAR
"Fransien, je bent geweldig als coach en de PSYCH-K sessies bij jou hebben me heel veel gebracht. De combi van Ander leven, Marina’s cursus en jouw sessies zijn allemaal van harte aan te bevelen aan iedereen die meer gezondheid, energie en rust in zijn leven wil."
TAMARA, 46 JAAR
"Fransien weet haarfijn de vinger op de zere plek te leggen. Ze combineert haar analytisch vermogen met haar sterke intuïtie. De resultaten waren dan ook verbluffend. Binnen een aantal sessies hebben we meerdere van mijn onbewuste overtuigingen weten om te buigen. Ik ervoer direct minder stress en mijn energie begon meer te stromen."
JOOST, 34 JAAR
"Ik wil je graag vertellen wat ik heb ervaren tijdens onze coachingssessie. Ik heb je ervaren als een invoelende en meelevende coach. Je weet de kern te pakken en speelt daar middels de oefeningen op in. En als de kern zich in eerste instantie niet lijkt aan te dienen, ga je samen op zoek naar de gelaagdheid er onder. En kom je toch nog tot de kern. Je hebt me het vertrouwen gegeven dat ik mijn thema’s op kan lossen. Dat een aantal thema’s niet meer speelt kan ik in het dagelijks leven ook daadwerkelijk ervaren. En dat is zeer bevrijdend! Ik zou je dan ook zeker aanbevelen aan anderen."
VROUW, 48 JAAR
Scroll to Top
Scroll naar top