Ik ben Fransien Walton

Coach en trainer.
Oprichter van Groeiplaats voor vrouwen.
Vrouw. Moeder. Partner. Vriendin.

Ik werd geboren in 1985 en woon op een heerlijke plek in Culemborg met mijn man, zoon en dochter.

Ik hou van schrijven, lezen, leren, praten en luisteren. En wandel graag langs de Lek, in het bos of over het strand.

Met Groeiplaats voor vrouwen heb ik een plek gecreëerd waar ik mijn talenten kan inzetten om vrouwen te begeleiden om zichzelf te zijn en voluit te leven. Omdat ik geloof dat de wereld mooier is als vrouwen zichzelf zijn.

Fransien Walton

Mijn aanpak kenmerkt zich door de combinatie van denken, voelen en doen

Ik combineer mijn kennis en snelle denkvermogen met mijn scherpe intuïtie en het afstemmen op de ander. Daarbij zet ik effectieve tools in en houd ik focus op concreet resultaat

Ik kom graag tot de kern. Voel wat er speelt op een diepere laag. En zet mijn humor en enthousiasme in.

Mijn houding is liefdevol en oordeelloos. Je bent welkom zoals je bent.

Zelf ervaarde ik voor het eerst de kracht van coaching en training toen ik 25 was. Ik leefde toen al 1.5 jaar voornamelijk op de bank en in bed. Ik was doodmoe en had de diagnose Chronisch Vermoeidheid Syndroom (ME/CVS) gekregen.

In de training van Ander Leven leerde ik over de immense invloed die ik heb op mijn gezondheid en mijn leven. Ik kreeg zicht op de wisselwerking tussen lichaam en geest en de invloed van onbewuste patronen en overtuigingen. Ik ging inzien hoe, in mijn geval, mijn onzekerheid, perfectionisme en hooggevoeligheid hadden bijgedragen aan het in stand houden van mijn fysieke klachten. En wat ik kon doen om dit te doorbreken.

Ik herstelde van mijn klachten en was geïnspireerd om ook op deze manier met mensen te gaan werken.

Sinds 2012 ben ik coach en trainer. Ik volgde opleidingen en cursussen op het gebied van life- en loopbaancoaching, NLP, het Alexander Concept, PSYCH-K, Live the Connection, het Enneagram, Systemisch Werk en Vrouwelijk Leiderschap. Van 2014 tot 2020 werkte ik als trainer van het Alexander Concept. Ik ben ook opgeleid als taalwetenschapper. Mijn analytische en kritische blik heb ik daarvan behouden.

Op LinkedIN vind je alle details van mijn opleidingen en werkervaring.

Uitgeleerd ben ik nooit. Ik neem mijn eigen ontwikkeling en professionalisering serieus door middel van intervisie en bijscholing. Ook ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Vereniging van Beroepscoaches.

Scroll naar top