Fransien Walton coach culemborg

Hoi, ik ben Fransien

Ik geloof dat de wereld mooier is als jij jezelf bent. Als jij je verbonden voelt met jezelf en de wereld om je heen. En de ruimte en vrijheid voelt om keuzes te maken die voor jou kloppen.

Al ruim 10 jaar begeleid ik mensen als coach en trainer. Ik werk specifiek met vrouwen, omdat ik dat het allerleukste vind. En omdat ik denk dat de wereld vrouwen nodig heeft die leven vanuit verbinding met zichzelf en hun talenten.

Het begon met mijn eigen zoektocht. Want eerlijk is eerlijk, als ik het leven niet soms knap ingewikkeld vond, had ik nooit zoveel geleerd. Toen ik als twintiger mijn weg zocht uit een periode van ernstige chronische vermoeidheid (ME/CVS) herstelde ik niet alleen van fysieke klachten, maar ontdekte ik ook mijn eigen invloed op mijn gezondheid en leven. Ik kreeg zicht op de wisselwerking tussen lichaam en geest en de invloed van onbewuste patronen en overtuigingen. Er ging een wereld voor me open.

Een veilige ruimte

Het is mijn verlangen een veilige plek te creëren. Een plek waar je simpelweg kunt zijn, waar je mag voelen wat er te voelen valt, waar je mag twijfelen, waar je het even helemaal niet meer mag weten. Zo’n veilige plek geeft ruimte. Ruimte voor jou.

Het creëren van een veilige ruimte is het belangrijkste wat ik doe in de vrouwencirkels, de massages en de 1-op-1 coaching. Het gaat vooraf aan de tools die ik gebruik, de oefeningen die we doen. Het begint met dat jij er mag zijn, dat ik je zie, dat ik aanwezig ben met jou.

En natuurlijk heb ik ook een rugzak vol kennis en ervaring. Ik ben onder andere geschoold in NLP, Systemisch Werk (familieopstellingen), het Enneagram, Vrouwelijk Leiderschap, life- en loopbaancoaching, lichaamswerk en werken met overtuigingen, gezondheid, stress en trauma (Psych-K, Live the Connection, het Alexander Concept).

"Fransien voelt feilloos aan waar de zere plek zit. Met respect voor je eigen grenzen laat ze je op zoek gaan naar de punten waar je jezelf ‘verloren’ hebt. Hoe moeilijk het soms lijkt, ze weet het beste in je naar boven te halen. Dit alles gebeurt met een lach en een traan (hou dus vooral veel zakdoekjes bij de hand). Door, waar nodig, ervaringen uit haar eigen leven te delen maakt ze alles begrijpelijk en voel je dat je niet alleen staat. Samengevat: Fransien is irritant goed!"
VROUW, 46 JAAR
"Voel me heel erg op m’n gemak bij jou! Het voelt ook heel vertrouwd en er ontgaat je niets. Je bent een professional en dat op een hele vanzelfsprekende natuurlijke manier. Heel knap. Het verbaasde me weer hoe goed het je lukt de overtuigingen te zien, te laten voelen en om te buigen. Sinds gister voel ik een soort kalmte. Denk doordat je helpt m’n fundering te bouwen. Heel fijn. Ik heb al veel coaching gehad, maar jij bent de eerste bij wie ik echt verandering ervaar."
ANNEMARIE, 38 JAAR

En verder

Ik ben ook opgeleid als taalwetenschapper en hou nog steeds van taal èn uitzoeken hoe iets precies werkt. Ik word niet zo blij van koetjes en kalfjes en wel van een echt gesprek. Ik hou van zwemmen in de Lek, wandelen, hardlopen, niksen, boeken lezen en met mijn blote voeten in het gras. En ik woon op een heerlijke plek in Culemborg met mijn man, zoon en dochter.

Meer weten over mij? In mijn blogs deel ik regelmatig over mezelf. Op LinkedIN vind je alle details van mijn opleidingen en werkervaring.

Uitgeleerd ben ik trouwens nooit. Ik neem mijn eigen ontwikkeling en professionalisering serieus door middel van supervisie en bijscholing. Ook ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Vereniging van Beroepscoaches.

Scroll to Top
Scroll naar top