Ik ben Fransien Walton

Ik werd geboren in 1985 en woon op een heerlijke plek in Culemborg met mijn man, zoon en dochter.

Al 10 jaar begeleid ik mensen om zich energieker, gelukkiger en meer zichzelf te voelen.

Het begon met mijn eigen zoektocht. Want eerlijk is eerlijk, als ik het leven niet soms knap ingewikkeld vond, had ik nooit zoveel geleerd. Toen ik als twintiger mijn weg zocht uit een periode van ernstige chronische vermoeidheid (ME/CVS) herstelde ik niet alleen van fysieke klachten, maar ontdekte ik ook mijn eigen invloed op mijn gezondheid en leven. Er ging een wereld voor me open.

Ik kreeg zicht op de wisselwerking tussen lichaam en geest en de invloed van onbewuste patronen en overtuigingen. Ik ging inzien hoe, in mijn geval, onzekerheid, perfectionisme en hooggevoeligheid hadden bijgedragen aan het in stand houden van mijn fysieke klachten. En wat ik kon doen om dit te doorbreken.

Fransien Walton

Ik heb het vaak over denken, voelen en doen. Het is heerlijk als wat je denkt, voelt en doet met elkaar in overeenstemming is. En ze zijn alle drie belangrijk. Ik was pas net afgestudeerd als taalwetenschapper (veel denken), toen ik koos voor dit vak waarin voelen, denken en doen voor mij samenkomt. Ik deed een post-HBO opleiding tot coach en schoolde me onder andere in NLP, Systemisch Werk, het Enneagram, werken met overtuigingen, gezondheid, stress en trauma (Psych-K, Live the Connection, het Alexander Concept) en Vrouwelijk Leiderschap.

Bijzonder aan mijn werk is dat ik heel dichtbij mag komen. Ik mag veel zien van de vrouwen die ik begeleid. Samen gaan we op zoek naar de kern van wat er speelt. En dan zie ik ze grote, moedige beslissingen nemen. Of kleine, wezenlijke stapjes. En elke keer voel ik me dankbaar als ik zie dat vrouwen zich verbinden met zichzelf en wat ze ten diepste verlangen.

"Fransien voelt feilloos aan waar de zere plek zit. Met respect voor je eigen grenzen laat ze je op zoek gaan naar de punten waar je jezelf ‘verloren’ hebt. Hoe moeilijk het soms lijkt, ze weet het beste in je naar boven te halen. Dit alles gebeurt met een lach en een traan (hou dus vooral veel zakdoekjes bij de hand). Door, waar nodig, ervaringen uit haar eigen leven te delen maakt ze alles begrijpelijk en voel je dat je niet alleen staat. Samengevat: Fransien is irritant goed!"
VROUW, 46 JAAR
"Voel me heel erg op m’n gemak bij jou! Het voelt ook heel vertrouwd en er ontgaat je niets. Je bent een professional en dat op een hele vanzelfsprekende natuurlijke manier. Heel knap. Het verbaasde me weer hoe goed het je lukt de overtuigingen te zien, te laten voelen en om te buigen. Sinds gister voel ik een soort kalmte. Denk doordat je helpt m’n fundering te bouwen. Heel fijn. Ik heb al veel coaching gehad, maar jij bent de eerste bij wie ik echt verandering ervaar."
ANNEMARIE, 38 JAAR

Meer weten over mij? In mijn blogs deel ik regelmatig over mezelf. Op LinkedIN vind je alle details van mijn opleidingen en werkervaring.

Uitgeleerd ben ik trouwens nooit. Ik neem mijn eigen ontwikkeling en professionalisering serieus door middel van supervisie en bijscholing. Ook ben ik aangesloten bij de NOBCO, de Nederlandse Vereniging van Beroepscoaches.

Scroll to Top
Scroll naar top