Training

Leven Vanuit Verbinding

Online programma van 10 weken inclusief persoonlijke begeleiding
Leer over jouw invloed op je leven   vanuit verbinding met jezelf

Weten wanneer deze training start?
Stuur me even een mailtje.

Wil jij moeitelozer leven?

Vanuit ontspanning en vertrouwen?

Wil je blij zijn met jezelf en je leven?

Leven Vanuit Verbinding gaat over jouw invloed op jouw leven

In de training leer je

   ✓   Ruimte voor jezelf te maken

   ✓   Hoe je zorgt voor verbinding met jezelf

   ✓   Hoe belangrijk je overtuigingen zijn

   ✓   Hoe je belemmerende overtuigingen herkent en verandert

    ✓   Hoe je onbewuste brein werkt

    ✓   Hoe je dat kunt inzetten om invloed uit te oefenen op jouw leven

Wat het jou kan opleveren

   ✓   Je voelt verbinding met jezelf

   ✓   Je hebt regie over je leven

   ✓   Je geeft ruimte aan wat er te voelen is

   ✓   Je bent blij met jezelf en je leven

Dat is Leven Vanuit Verbinding!
coach culemborg

Hoi, ik ben Fransien

Al 10 jaar begeleid ik mensen om zich energieker, gelukkiger en meer zichzelf te voelen.

Het begon met mijn eigen zoektocht. Want eerlijk is eerlijk, als ik het leven niet soms knap ingewikkeld vond, had ik nooit al deze dingen geleerd. Toen ik als twintiger mijn weg zocht uit een periode van ernstige chronische vermoeidheid (ME/CVS) herstelde ik niet alleen van fysieke klachten, maar ontdekte ik ook mijn eigen invloed op mijn gezondheid en leven. Er ging een wereld voor me open.

Ik wist al snel dat ik dit door wilde geven en schoolde me onder andere in NLP, het Alexander Concept, Systemisch Werk, het Enneagram, Psych-K, Live the Connection en Vrouwelijk Leiderschap.

De basis van Leven Vanuit Verbinding is kennis die ik zelf doorleefd heb en waarin ik vele anderen heb mogen begeleiden. Geen droge theorie uit een boekje dus. Maar praktische kennis, waarin je steeds opnieuw de verbinding maakt met je eigen leven.

De training op een rijtje
     ✓   Compleet programma van 10 weken
     ✓   5 online modules met video’s, audio’s en opdrachten
     ✓   5 werkboeken, ook te bewaren als naslagwerk
     ✓   Besloten online community voor al je vragen
     ✓   5 online masterclasses voor verdieping en verbinding
     ✓   Kleine groep, maximaal 8 vrouwen
     ✓   Persoonlijke begeleiding door mij
Jouw investering: xxx euro
Wat anderen zeggen over Fransien
"Kundig, warm, eerlijk, professioneel menselijk contact. Fransien helpt je te luisteren naar jezelf."
CHRISTIANNE, 49 JAAR
"Ik heb Fransien ervaren als zacht en vriendelijk en direct en confronterend op de momenten dat dat nodig was. Daarbij weet ze een veilige sfeer te creëren."
LINDA, 35 JAAR
"Wat ik goed vond: je duidelijke uitleg, je luistert goed, geen oordeel, je openheid, je deelt ook wat van jezelf, dat vond ik prettig."
VROUW, 49 JAAR
Intakegesprek van te voren

Voor je je inschrijft, hebben we een intakegesprek. Ik hoor graag van je waarom je de training wil gaan doen en je kunt natuurlijk al je vragen stellen. Het gesprek is vrijblijvend en kan telefonisch of via ZOOM. Vraag vooral ook een gesprek aan als je nog erg twijfelt of het iets voor je is. Goed om te weten: ik laat je alleen meedoen als ik denk dat je veel aan de training zal hebben.

Inhoud van de training

MODULE 1 Ruimte voor jezelf

Verbinding met jezelf en wat je echt wil

Hoe is jouw verbinding met jezelf? Hoeveel ruimte is er voor jou in je leven? Hoeveel ruimte is er voor ontspanning en goed voor jezelf zorgen? Hoeveel ruimte is er voor je verlangens? En waar verlang jij naar? Je gaat praktisch aan de slag met ruimte voor jezelf. En je formuleert wat je precies wil bereiken in de komende 10 weken. Want een helder geformuleerde intentie is een directe instructie voor je brein.

MODULE 2 Verbonden Brein

Als denken, voelen en doen samenvallen

Als wat je denkt, wat je voelt en wat je doet met elkaar klopt, voel je je op je best. Daarvoor is verbinding nodig. Een Verbonden Brein is wanneer de verschillende hersenhelften optimaal met elkaar verbonden zijn en er dus ook een optimale verbinding is met je lichaam. In deze module leer je de Verbonden Brein Houding. Een eenvoudige oefening om te zorgen voor verbinding en rust in jezelf.

MODULE 3 Waar verbind je je mee?

Behulpzame focus en voeding voor je brein

Realiseer je je dat jij kan kiezen waarmee je je verbindt? En dat jouw focus ontzettend veel invloed heeft op hoe je de wereld om je heen ervaart? In deze module leer je nog meer over de werking van je brein en oefen je met een behulpzame focus. En je leert praktische tools om je te verbindende met behulpzame, voedende zaken.

MODULE 4 De kracht van overtuigingen

Overtuigingen herkennen en veranderen

In deze module kijken we naar je overtuigingen. Wat geloof jij over jezelf, de ander en de wereld. En wat is voor jou behulpzaam? Je komt er achter hoeveel invloed jouw overtuigingen hebben op je leven. En je leert niet alleen je belemmerende overtuigingen te herkennen, maar ook om ze te veranderen in behulpzame, ondersteunende boodschappen.

MODULE 5 Verbonden de toekomst in

Integratie en verlangens

Het is niet alleen de bedoeling dat je 10 inspirerende weken hebt, maar ook dat je een basis legt voor de rest van je leven. In deze module kijken we naar de integratie in je dagelijks leven. Je leert hoe groei/herstel er uitziet. (Spoiler: het is geen lineair proces.) En je verbind je opnieuw met je verlangens. Wat is er vervuld? En wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Leven Vanuit Verbinding is bedoeld voor vrouwen die het verlangen voelen zichzelf te zijn en voluit te leven. En daar ook tijd en ruimte voor willen maken. Als je alleen maar kennis wil opdoen, kan ik je beter een paar boeken aanraden. In deze training ga je zelf aan de slag met wat je leert, zodat je daadwerkelijk verandering ervaart.

Je haalt er het meeste uit als je gedurende de 10 weken elke dag ongeveer 15 minuten reserveert voor de praktische oefeningen. Daarnaast heb je minstens 1 dagdeel (ochtend, middag of avond) per week nodig voor de video’s en opdrachten. En je reserveert in je agenda natuurlijk de 5 online masterclasses.

Mocht je een week wat minder tijd hebben, geen zorgen. Ook als je niet helemaal ‘bij’ bent met de stof zijn de masterclasses heel waardevol. Die kun je zonder voorbereiding volgen. De online modules blijven een jaar lang, dus je hebt alle tijd om er nog eens rustig naar te kijken.

Omdat een groep vrouwen die elkaar steunt en inspireert een enorme meerwaarde heeft. In de online community en de masterclasses is er ruimte voor vragen en met elkaar delen. Je zult merken dat je ook veel leert van de vragen van een ander. En hoeveel persoonlijks je deelt is helemaal aan jou. Heb jij nog je twijfels bij de meerwaarde van een groep? Neem even contact op, dan hebben we het er over.

Er doen maximaal 8 vrouwen mee, zodat er volop ruimte is voor je vragen en ik iedereen voldoende persoonlijke aandacht kan geven in de online community en tijdens de masterclasses.

Ik weet nog niet wanneer en of ik de training opnieuw ga geven in deze vorm. Ik plan niet zover vooruit. Als je twijfelt of dit het juiste moment voor je is, neem even contact op.

Ja! Absoluut! Het is echt een combinatie van heel veel dingen die ik eerder heb gedaan in mijn coaching en trainingen en voortschrijdend inzicht. Ik ben natuurlijk zelf heel enthousiast over deze training 😉  Als je contact opneemt, vertel ik je meer over wat je van de training kan verwachten en kijken we of het passend is voor jou op dit moment.

Ik had er een ‘pure’ online training van kunnen maken die je geheel in je eigen tijd volgt. Maar als jij op zoek bent naar transformatie, echte verandering, dan is het belangrijk dat je je vragen kunt stellen en kunt delen waar je vastloopt en wat voor jou werkt en wat (nog) niet. Daar help ik je vervolgens bij.

In de online community kun je al je vragen stellen. Daar zal ik vaak aanwezig zijn en antwoord geven. Als er ‘grote’ vragen zijn, dan geef ik daar aandacht aan in de masterclasses.

De training is met een kleine groep vrouwen (maximaal 8), zodat er voldoende tijd is om iedereen persoonlijke aandacht te geven.

Je wordt dus persoonlijk begeleid, maar los van het intakegesprek van te voren, spreek ik je niet individueel. Je stelt dus ook al je vragen in de groep. Je zult merken dat je ook veel leert van de vragen van een ander. En mijn antwoorden natuurlijk 😉

Hoeveel je van jezelf deelt is altijd aan jou. Ik draag zorg voor een veilige sfeer.

effectieve coaching

Ik geloof dat de wereld mooier is als jij jezelf bent. En ik weet ook dat dat makkelijker klinkt dan het is. Daarom heb ik deze training gemaakt boordevol kennis en tools die mij en anderen hebben geholpen.

Doe je mee?

Scroll to Top
Scroll naar top